• Gyengeség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Heteken belül szívbillentyűműtétem lesz. A góckutatások eredményei negatívak voltak. Az utóbbi napokban furcsa érzéseim vannak: Ha egy bizonyos helyzetben fekszem akkor a gerincemnél a hátamnál enyhe szorítást érzek,és lábomból, karomból kimegy az erő. Olyan érzés, mint amikor tériszonyom lenne.Ugyanezt érzem amikor szoros melltartót veszek fel. Nem tudom mi lehet az oka.Ez az érzés elmúlik, ha felkelek, mozgok, tehát nem állandóan van. Kérem szíves válaszát, ezt stressz is okozhatja,vagy milyen irányban kellene megvizsgáltatnom magamat. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Veress Dóra válasza a gyengeség, zsibbadás témában

        Kedves Asszonyom! A tüneteit okozhatja a várható műtét miatt érzett szorongás. A minden végtagra kiterjedő gyengeség, zsibbadás betudható ennek. Ennek ellenére viszont érdemes lenne egy reumatológussal, esetleg neurológussal is konzultálni és csináltatni egy gerincröntgen felvételt, mert az Ön korában már izületi panaszok, meszesedés is okozhatnak hasonló tüneteket.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 07., 16:58; Megválaszolva: 2011. július 09., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: