Helex sr 0,5 mg

Tisztelt Doktornő! Jelenleg tartós hiánycikk a Xanax sr 0,5 mg tabletta. Évek óta este 1 darabot szedek pánikbetegségem miatt. Most ezt helyettesítendő orvosom Helex sr 0,5 mg tablettát írt fel. Kérdésem, hogy ez ugyanolyan megbízható, klinikailag bevált gyógyszer, mint a Xanax? Köszönettel Judit

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza gyógyszerváltás témában

Tisztelt Kérdező,

Igen, a Helex a Xanax utángyártott készítménye. Azonos hatóanyagot tartalmaz.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2020. október 26., 11:27; Megválaszolva: 2020. október 29., 11:34
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Paroxetin altetnativa
Pánik
Tisztelt Dr.Nő/Úr! -meg fogadván a tanácsát miszerint: kb.10 éve szedek reggel 20 mg Citapramot és most 5 hónapja pedig Mirzatenből este 15 mg,de...
Pánik vagy depresszió!
Üdvözlöm! -olyan problémám van hogy kb.10 éven keresztül szedtem,szedek Citapram 20 mg gyógyszert,pánikbetegségre.Ami igen jól fogta is a...
Folyamatos szédülés
Szükséges labor / és egyéb...