Frontin pánik

Kedves Dóra! Nehèz idők után az èletvidámságom ellenère a szervezetem 3 honapja èjjeli pánikrohamokkal jelzett. Ezen el is kezdtünk itthon dolgozni de a rohamokat csak a Frontin 0.25ös tabletta nyomta el.Antidepit nem láttuk pszihologusommal szüksègesnek. Frontin 0.25ből egy szemet, majd mostanában csak felet szedek. De most meg attól szorongok, hogy ezt szednem kell. Amolyan szègyenkènt ès fèlek rászokom. Bár azt mondja az orvosom ez olyan mini adag, hogy amig teljesen meg nem nyugszom lelkileg addig nyugodtan szedjem, èn nem a rászokós típus volnèk. Ha Valeriánával megpróbslom kiváltani, az segítene? Ha igen mennyit szedjek? Vagy mèg egy kicsit szedhetem ezt az adagot a Frontinbol ,amíg tènyleg a lelkem is rendbehozom? Van hogy napokig be se szedem,aztán rámtör a szorongás, agyalok ès akkr szedek be egy felet. 2 hónapja szedem. Köszönöm. Szabina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza Frontin elhagyása témában

Tisztelt Kérdező,

Ilyen kis adag Frontin valóban nem okoz hozzászokást, csak hosszútávon. A Valeriánához szintén hozzá lehet szokni, egyébként.

Én azt tanácsolom, hogy tartsa meg a Frontint alkalmi gyógyszernek. Csak akkor vegye be a fél tablettát, ha szükségesnek érzi. Remélhetően ez egyre ritkábban fordul majd elő.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2020. augusztus 20., 14:08; Megválaszolva: 2020. augusztus 29., 15:06
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Pánikbetegseg!
Alvászavar
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa
Félek,szorongok,furán érzem...