• Frontin pànik

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dóra! Nehèz idők utàn az èletvidámsàgom ellenère a szervezetem 3 honapja èjjeli pànikrohamokkal jelzett. Ezen el is kezdtünk itthon dolgozni de a rohamokat csak a Frontin 0.25ös tabletta nyomta el.Antidepit nem làttuk pszihologusommal szüksègesnek. Frontin 0.25ből egy szemet, majd mostanàban csak felet szedek. De most meg attól szorongok, hogy ezt szednem kell. Amolyan szègyenkènt ès fèlek ràszokom. Bàr azt mondja az orvosom ez olyan mini adag, hogy amig teljesen meg nem nyugszom lelkileg addig nyugodtan szedjem, èn nem a ràszokós típus volnèk. Ha Valeriànàval megpróbslom kivàltani, az segítene? Ha igen mennyit szedjek? Vagy mèg egy kicsit szedhetem ezt az adagot a Frontinbol ,amíg tènyleg a lelkem is rendbehozom? Van hogy napokig be se szedem,aztàn rámtör a szorongàs, agyalok ès akkr szedek be egy felet. 2 hónapja szedem. Köszönöm. Szabina

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a Frontin elhagyása témában

        Tisztelt Kérdező, Ilyen kis adag Frontin valóban nem okoz hozzászokást, csak hosszútávon. A Valeriánához szintén hozzá lehet szokni, egyébként. Én azt tanácsolom, hogy tartsa meg a Frontint alkalmi gyógyszernek. Csak akkor vegye be a fél tablettát, ha szükségesnek érzi. Remélhetően ez egyre ritkábban fordul majd elő. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. augusztus 20., 14:08; Megválaszolva: 2020. augusztus 29., 15:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: