• Szorongás okozza a tüneteket?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr/nő! Nagyon nehéz időszakon vagyok túl. Ebben a hónapban érettségiztem, és mivel maximálista vagyok rengeteget készültem rá. Viszont egy ideje rosszul érzem magam.Sokszor remegek és nyugtalan, fáradt vagyok. Sokszor hányingert illetve gombócot érzek a torkomban. Továbbá néha melegségérzetet érzek heves szívdobogással,és nehezlégzéssel. Néhány napja pedig ezekhez társult néha zsibbadás a bal lábban, kézben. Illetve néha fáj/szúr a bal felkaromban. Igazából rettegek attól hogy valamilyen szívproblémán van. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szorongásos tünetek témában

        Tisztelt Kérdező, Ezek a "szétszórt" panaszok nem utalnak szívproblémára. Remélhetően a stressz múltával meg is szűnnek. Próbáljon esetleg relaxációs gyakorlatokat végezni, figyelje meg, hogyan hat a panaszaira. Amennyiben mégis tartósan fenn maradnának a tünetek, háziorvosa segítségére lesz a kivizsgálásban. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. május 14., 20:58; Megválaszolva: 2020. május 18., 15:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.