• Ductillia mellékhatása meddig tart?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő! 5 napja szedem a ductilia nevű gyógyszert és jelentkeztek mellékhatások. Hányingerem van, nagyon izzadok, éjjel csak xanax-tól xanaxig alszom, és szorongok. Pánikrohamok gyötörnek. Szorongás miatt írta fel nekem az orvosom. A gond az, hogy egy hete kezdtem új munkahelyen de úgy érzem muszáj táppénzre mennem vele. Mi bárható? Meddig leszek ennyire rosszul? A brintellix gyógyszert szedtem előtte kb 5 hétig de az nem vált be. Ezért váltottunk.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszer mellékhatás témában

        Tisztelt Kérdező, A kezdeti mellékhatások a duloxetin esetében általában 4-5 nap alatt lezajlanak. Ha ez még nem történt meg, akkor kezelőorvosát keresse. Vagy csökkenteni kéne átmenetileg a gyógyszer adagján, vagy esetleg egy újabb készítménnyel próbálkozni. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. április 22., 09:51; Megválaszolva: 2020. április 25., 21:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: