• Szervi ok vagy lelki ok? 2#

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv! Köszönöm a gyors választ! Az előző kérdésemet szeretném kiegészíteni... ( https://m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/sziv_es_errendszer/162394) Az elmult hetekben azonban nagyon gyakoriva valtak a panaszaim. Es mostanaban van ugy hogy egy extrazas elhuzodik fel percekre is. Mintha folyamat ossze vissza verne a szivem. 2 nagyot aztan 1 tompat majd ra 3 kisebbet majd ra 4 nagyobbat es igy tovabb. Mintha bunorekok pukkanank a szivem helyen de ritmustalanul. Aztan persze visszaall normalisra de nagyon nem tesz jot a panikbetegsegemnek. Ezeket az uteseket erzem a csuklomon is a pukzus kitapintasakor. Ilyenkor felmegy a pulzusom is. A heten voltam emiatt ugyeleten ahol ekg-t csinaltak ami jo lett csak picit gyors. Annyit mondtak menjek vissza kontrollra kardiologiara.meg felirt 2,5 mg concort napi egyet. Pajzsmirigyre gyanakodnak. De ha az se akkor tenyleg nem tudom mitol van ez. Nagyon ilyeszto tud lenni. Es a legrosszabbra gondol az ember... Van okom felni? Voltam azota sziv ultrahangon ahol nem talaltak semmit szerencsere viszont meg aznap ujra ugy beutott egyet a szivem hogy a torkomban is ereztem. Felek hogy pitvarfibrillaciom van/volt... Meg olyat is olvastam hogy valakinek addig ver osszevissza hogy ki kell utni az illetot... Vagy hogy Adams - Stokes szindromam van... Nagyon felek hogy ujra elojon az extrazas es ugy hogy nem fel percig ut osszevissza hanem sokaig... Felek hogy komoly bajom van... Concort szedek most meg elkezdtem magneziumot is.. A pulzusom most meg inkabb lassu olyan 60 koruli. Nem tudom az is jot tesz e egyatalan... 2 het mulva lesz a kardiologiai vizsgalataim folytatasa,de ugy erzem addig megorulok... Folyamat felek attol hogy ujra osszevissza fog verni a szivem. Pedig rengetegszer kivizsgaltak mar regebben is...

        Dr. Molnár Dóra válasza a extraszisztolé témában

        Kedves Kérdező! Azt hiszem túlzottan aggódik, érdemes lenne valami enyhe feszültség csökkentőt szednie, amit a háziorvos is felírhat. A betegségek, amelyekről olvasott, nem jellemzőek az Ön által megélt panaszok okainként. A 60/perc körüli pulzus kellemes a keringési rendszernek, ne aggódjon, szedje a gyógyszert tovább. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2020. február 29., 16:03; Megválaszolva: 2020. március 04., 08:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Cím! 8 napja kezdtem el szedni a Yarocen 30 mg gyógyszert estènkènt. 2 napja a panikrom felerősödtek. Mivel orvosommal, telefonon sem tudok konzultàlni, ezèrt kèrnèm a tanàcsàt. Napközben vehetek e be frontin 0.25 mg -öt, ha úgy...
        Yarocen 30 mg szedek egy hete, kérdésem az lenne,)mivel a járványügyi helyzet miatt, orvosommal mèg konzultálni sem tudok) hogy frontin 0, 25 mg szedhetek e mèllè, pánik rohamok törnek ràm. Az orvosom csak a yarocen írta fel, és nem vagyok utak...
        Tisztelt Dr Úr/Nő! Olyan problémával fordulok önhöz hogy jelenleg 2 hete elég erős dekoncentráltsaggal küzdök.Munkám ülőmunka és agyi megterhelést nem igényel.Megszokásból csinálom.32 éves vagyok,rendszeresen sportolok.Korábban is...
        Tisztelt doktor nő/úr. Szörnyü rémisztö gondolataim vannak. Olyan mint ha megörülnék, félek hogy elveszitem a kontrollt. Mintha a gondolataimban megbolondultam volna.. 2 hónapig voltam kórházban. Posztraumás stressz zavartál, generalizált...
        Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! Tünetek: Palpitatio érzése, hevesebb, gyorsabb szívdobogás,enyhe szédülés amihez olykor hányinger társul. Légzési arythmia, kisebb fáradékonyság.Átlagosan mért vérnyomás, illetve pulzusszám:...
        Tisztelt Doktornő! Panaszaim azzal kezdődtek hogy a mellembe találtam egy csomót amire azt hittem hogy rák (fibroadenoma) volt ami jóindulatú de mivel erre 1 hetet kellett várnom idegileg pszichésen kikészültem féltem napi szorongás lett rajtam...
        Tisztelt doktornő! 1 fokú mitr és tricups insuffom van. Volt egy katéteres érfestésem amin nem találtak szűkületet. Utánna terheléses ekg voltam a köv eredménnyel. A terhelés maximumakor 142 es pulzusnál, V3-4-5-6 ban 1mm meghaladó desc. ST...
        Tisztelt Doktornő! Több mint két évtizede diagnosztizátak nálam nagyon erős szorongásos zavart és pánikbetegséget. Paroxát nevű gyógyszert szedtem egyedül, napi 1 szemet. Folyamatosan próbaltam mindig elhagyni, rövid időkrr sikerült is....
        Üdv! Köszönöm a gyors választ! Az előző kérdésemet szeretném kiegészíteni... ( https://m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/sziv_es_errendszer/162394) Az elmult hetekben azonban nagyon gyakoriva valtak a panaszaim. Es mostanaban van ugy hogy egy extrazas...
        Tisztel Doktornő!/ úr! Az lenne a kérdésem, hogy reggel 25mg este 50mg qvetiapinet szedek súlyos szorongásra. Mennyire számìt ez nagy adagnak? Esetleg okozhat e ez a mennyiség remegést vagy az a szorongás miatt van inkább? Nagyon tartok ettől a...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Vércukornaplózás
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        A hüvelyszárazság nem szégyen
        A hüvelyszárazság a mindennapok során kellemetlen tüneteket okozhat.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.