• Brintellix 10mg szedés félelem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Brintellix 10mg kaptam szorongásra de nekem pánikbetegségem van 5 éve. 2 hete szemezgetek a gyógyszerrel de nem merem bevenni. Mert szorongásra van és depresszíóra. Félek tőle. Tüneteim szédelgek mint aki részeg. Félek hogy rosszul leszek. Már sírógörcsöt kaptam. Félek a semmitől. Nem tudom, hogy ez szorongás e vagy pánik. Mivan ha beveszem es rosszul leszek. Kérem dr. Nő segítsen. Sajnos sztk-rendelésen írták fel. 5évig jártam magánúton. 5 év alatt 5x volt pánikrohamom de elötte ez a furcsa érzés előzte meg amit jellenleg érzek. Szedtem scippát, majd cipralexet , majd olvexiát. Szeptember óta semmit. Most meg félek. Ez a gyógyszer pánikra is jó? Mert az sztk-s orvos szerint ha valakinek 5 év alatt 5x van rohama az nem pánikbeteg. De én gyógyszereket szedtem azért nem volt több. Vagy a szorongás okozza a pánikot? Bevegyem a gyógyszert? 1 szer kell 10mg. Hirtelen nem lesz sok? 3 gyermek édesanyja vagyok szeretném felnevelni őket ép elmével. Félek diliházba kerülök

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a antidepresszáns szedése témában

        Tisztelt Kérdező, a pánikbetegség is szorongás talaján lakul ki. A Brintellix depresszióra, és szorongásokra is törzskönyvezve van. Ha tart a mellékhatásoktól, próbáljon fél adagot szedni néhány napig. Mellette lehet szorongásoldót is szedni, amíg kialakul a gyógyszer hatása. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. február 03., 14:26; Megválaszolva: 2020. február 07., 19:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: