• Antidepresszáns és az alkohol

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Hölgyem/Uram! Huszonkét éves vagyok, másfél hónapja szedem a Scippa 10mg gyógyszert reggelente egy szemet és nem kaptam tájékoztatást arról, hogy alkoholt ihatok-e a gyógyszer mellett. A gyógyszer tájékoztatóban az szerepel, hogy nem fokozza az alkohol hatását, de szeretnék biztosra menni. Válaszát előre is köszönöm! Maradok tisztelettel : Tamás

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a antidepresszáns szedése témában

        Tisztelt Kérdező, Túl a Szilveszteren... Szóval, az antidepresszánsok, - ha már beállt a hatásuk, - jobban tűrik az alkoholt, mint a nyugtatók, altatók. Úgyhogy kis mennyiség mellett nem lehet gond. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2019. december 31., 11:46; Megválaszolva: 2020. január 01., 16:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: