• Hideg verejtékezés, zavartság

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webbeteg! 25 éves férfi vagyok és bizonyos időszakonként, helytől és tevékenységtől függetlenül elkezdek izzadni és zavarodottá válok, csökken a koncentrációm és nem tudok figyelni a külvilágra. Ez az állapot hirtelen a semmiből tör rám és kb 20perc alatt elmúlik. Annyit sikerült megfigyelnem, hogy általában akkor idéződik elő ez az állapot amikor emberek között, tömegben vagyok. Viszonylag sokszor rámtörnek a fent leírt tünetek, amiket először körülbelül 1 éve tapasztaltam. Lehet ez esetleg pánikbetegség úgy is, hogy nincs szorító mellkas/has és nincs félelemérzetem? Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szociális fóbia témában

        Tisztelt Kérdező, Elsőként szociális fóbiára gondolnék / https://harmoniamuhely.hu/a-szocialis-fobiarol/. De például szóba jöhetnek belgyógyászati betegségek, pl. vércukorszint leesése, ezért érdemes háziorvosától kivizsgálást kérni Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2019. november 09., 21:24; Megválaszolva: 2019. november 19., 17:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.