• Irreális félelmek szorongás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Tanácsot szeretnék kérni. Irreálisan sokat aggódom és szorongok a saját de leginkább kislányom egészsége miatt. Ha ér egy impulzus egy kép egy cikk egy rákos kisgyerekről napokig aggódom. Minden apró tünetben (lábfájás, nátha, kiütés, fehérebb bőr, elalvást követő izzadás stb) rákot látok. Távoli ismerősünknek a kisfia leukémiás lett és én 4 napig nem aludtam annyira aggódtam a Lányomert. Abban a hónapban nem is jött meg a menstruacióm. Ez egyedi eset, de minden nap motoszkál bennem a félelem az aggódás iránta. Egyre nagyobb lány 9 éves és mostmár sokszor látja és tudja hogy mi a helyzet velem , hogy miatta aggódok ezért sürgősen változtatnom kell ezen mert nem akarom hogy azt higgye hogy ez normális, vagy hogy valami baj van vele. Természetesen tudom mi ennek a kiváltó oka: Anyukám 49 évesen halt meg rákban és ott akkor abban az időszakban megrepedt megtört bennem valami és minden más lett. Nincs meg a biztonság nincs meg bennem hogy az egészség egy természetes állapot ha figyelünk magunkra. Elvesztettem ott valamit és mivel a lányunk a szemünk fénye én folyamatos aggódásban szorongásban vagyok. Főleg mikor egy természetgyógyász vagy egy kineziológus azt mondja hogy bevonzom magamnak. . Kérem segítsen mit tudok tenni, hogy tudok segíteni magamon. Köszönöm szépen

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a hipochondria témában

        Tisztelt Kérdező, Azt tanácsolnám, hogy keresse fel egy kollégámat. Gyógyszeres-, és/vagy pszichoterápiás segítséget is kaphat. Segítségére lehet a pszichoterapeuta az édesanyja elvesztése okozta trauma feldolgozásában, a belső biztonságérzet visszaszerzésében. Emellett relaxációs, vagy meditatív módszerek is hasznosak lehetnek. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2019. szeptember 15., 23:43; Megválaszolva: 2019. szeptember 17., 13:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció