• Miért nem áll fel néha?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr/ Doktor nő! Nagyon kellemetlen érzések kavarognak bennem(20 éves vagyok). Le kell szögeznem hogy csak lányokkal voltam, csak lányokat szeretek és csak lányokkal tudom elképzelni a szexuális együttlétet. Hozzá kell tegyem hogy minden barátnőmbe szerelmes voltam. Mindig is olyan típusú ember voltam aki szorong bizonyos dolgokon gyakran stresszel, szeretkezés közben se nagyon sikerül ellazulnom, így néha megesett/megesik hogy nem áll fel vagy csak alig-alig. Nagyon rossz érzés , mert odáig vagyok a nőkért teljes mértékben, és igaz rám hogy hatalmas a megfelelési vágy bennem. Esetleg ez lehet az oka a néha nem sikerült errekciónak? Mar mar néha azon gondolkozom hogy ferfiakhoz vonzódik, ez jár a fejemben ez tölti ki a mindennapjaim,és nagyon elkeseredett vagyok, viszont tudom hogy nem lenne gusztusom hozzá hogy más férfit érintsek meg. Ezekre a problémákra milyen megoldást tudna javasolni? Esetleg megtudna nyugtatni hogy semmi vonzódás nincs bennem a férfiak iránt? Mindenképp szeretném ha ezek a problémák megoldódnának! Várom mielőbbi megnyugtató válaszát! Üdvözlettel: 20/F

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a merevedési zavar témában

        Tisztelt Kérdező, A teljesítmény szorongás, a megfelelési kényszer könnyen vezethet működési zavarokhoz a szexben.Ebből hiba lenne levonni azt a következtetést, hogy a saját neméhez vonzódik. A kapcsolatok elején jelentkező teljesítmény szorongás idővel elmúlik, mikor természetessé válik az együttlét. Addig érdemes ezt partnerével megbeszélnie, ő is segítségére lehet abban, hogy leküzdje a szorongásokat. Üdvözlettel: Dr- Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2019. május 08., 17:21; Megválaszolva: 2019. május 12., 07:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: