• Pánikroham

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktornő! 31 éves 3 gyermek édesanja vagyok, sokminden történt az életemben ami kiatt sajnos pánikbeteg lettem, a kislányom.majd később az anyukám halála vetélések császár metszés stb...Úgy gondolom sikerűl le győznöm ezt a betegséget, mert nagyon féltem emberrk közé menni folyton rosszul éreztem magam, de soha sem remegtemvagy ájultam el inkább a szapora szivverés izzadás, és hogy mindenki engem néz! Ennek legyőzése érdekében elálltam dolgozni és a tünetek enyhültek.kisfiam születése után aki most 5 éves, nem.menstruálok hiztam 30 kilót, 105 kiló vagyok voltam orvosnál is vele, de ami miatt a segitségét kérném az inkább az hogy mióta magas a vérnyomásom egyre gyakrabban jelentkezik a szapora szívverés, ugy érzem gyenge vagyok és légszomjam hőhullámaim vannak, hozzá kell tennem hogy már nem dolgozom és elköltöztünk egy ismeretlen faluba, sokat stresszelek.Hogyan külömböztessem meg a pánikszerű rohamot ami nagyon hasonlit a komolyabb betegséghez? Jogos a félelemem, bár már ugy gondolom hogy erre is igazán rá görcsöltem, ez lehet szívinkfartus jele is? Köszönöm.Tisztelett N Anita

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szapora szívverés témában

        Tisztelt Kérdező, Valószínűleg több betegség kombinációja okozhatja a panaszait. A magas vérnyomás mellett nőgyógyászati probléma is sejthető a korai vérzés elmaradás hátterében. Emellett a szorongások, és az ennek talaján fellépő testi tünetek súlyosbítják a panaszokat. Mindegyik betegséget ki kéne vizsgáltatni, és szükség esetén gyógyszeresen kezelni. A szorongásos panaszokkal, pánikrohamokkal egy kollégámhoz érdemes fordulni. a beállított gyógyszeres kezelés előnyösen hathat a vérnyomás problémákra is. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2019. január 27., 16:52; Megválaszolva: 2019. február 05., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció