Ez lehet infarktus?

Tisztelt doktorno! Az lenne a kerdesem, (kerem ne nevessen ki) , hogy mostanaban sokat szurkal a szivemnel. Par masodperc alatt elmulik ugyan, de zavaro a dolog. Ma pl. ejszakas muszakban voltam a munkahelyemen es nagyon rosszul voltam, izzadas, halalfelelem, stb... viszont ami furcsa, hogy a pulzusom nem ment 85 fole. A fejem jobb oldala baromira faj, felhasi diszkomfort erzet van, illetve a sziv korul nyomo fajdalom... ismert panikbeteg vagyok, napi 2x1 szem 0.25mg-os frontint szedek. Meg kell ijednem? Az elmult 5 honapban 4db ekg-t csinaltak nalam es kivetel nelkul mindegyik negativ. Februarban volt, hogy rahallgattak a szivemre, szivcsucsra az is rendben volt. Adhat okot aggodalomra vagy szimplan panikroham volt mar ismet es ezeket a tuneteket a roham ota a szorongas idezi elo? Koszonettel: Viktoria Ui.: csatolom a legutolso ekg-m fenykepet.

Dr. Molnár Dóra válasza mellkasi fájdalom témában

Kedves Kérdező! A panaszt Ön érzi, ha van szervi háttér, ha nincs, emiatt ezt mindig komolyan veszem. Természetesen szervi baj esetén más a kezelés, szemben a pánik roham előfordulásával. Az éjszakás műszak eleve komoly terhelést ró a szervezetre fizikálisan és pszichésen is. A fentiek alapján valószínűleg tényleg a pánikbetegség állhat a tünetek hátterében, gyógyszer mellett rendszeres könnyű-közepes sport, relaxációs technikák elsajátítása és pszichoterápia segíthet hosszabb távon legyőzni ezt a kellemetlen állapotot.

Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2018. május 02., 11:48; Megválaszolva: 2018. május 04., 17:51
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Terheléses EKG
Tisztelt doktornő! 1 fokú mitr és tricups insuffom van. Volt egy katéteres érfestésem amin nem találtak szűkületet. Utánna terheléses ekg voltam a...
Pánikzavar, szorongás?
Évek óta pánikbetegséggel küzdök.minden alkalommal ezt a diagnózist kaptam a sürgősségin is.mostanában sokszor vagyok fáradt több...
Erősödő fájdalom, panaszok
Tisztelt Doktornő! 2 napja erős, fájdalmat érzek a "szívem körül" (nem tudom pontosan behatárolni! Az első nap még nem volt annyira fájdalmas...
tüdőembólia
tisztelt doktor ú, doktor nő. A következő kérdéssel fordulok Önhöz. Ki kaphat tüdőembóliát? lehet ezt örökölni? vagy állhat valami...
Heves szív dobbanások
32 ÉVES KÉT GYERMEKES ANYUKA VAGYOK, KÖZEL 3 ÉVE PÁNIKBETEGSÉGET DIAGNOSZTIZÁLTAK NÁLAM. 3* VOLTAM PSZICHIÁTRIÁN MIRE BEÁLLÍTOTTÁK A...