Lehet agydaganat vagy súlyos probléma?

Elosszor szurast ereztem mellkasomba es szedultem, a szedules mar 1, 2 honapja tunt fel de nem volt ennyire sulyos. Orvos szerint panikbetegseg volt. De biztonsag kedveert vetettem vert es csinaltak EKGt minden rendbe. Aztan 1hettel kesobb anyira erossen szurt hogy hivtunk ki ügyeletes orvost. Emelett fajt a fejem de hamar elmult, szedultem, es bizsergett a kezem es labam mindketoldalon. Az ugyeletes azonnal bekuldott korhazba. Megfigyeltek a szivemet es semmi baja. Vernyomasom is rendben volt es csinaltak ilyen tesztet hogy fekve es hirtelen felallassal hogy mukodik a vernyomas es rendben volt, pisimintat is vettek. Tudorontgen, verkep, es a ful, szemem, torkom, egyensulyerzekem minden rendben volt. Aztan elis mult egyik naprol a masikra a szivszuras.azt mondtak hogy fiatal lanyoknal (16eves vagyok) sokszor menstruacioval es a verkeringessel kapcsolatos a szedules.szedulesre felirtak vertirosan drazset amit 2 hetig szednem kell 3 szor naponta. Azt mondtak hogy ha a terapia utan se lesz jobb menjek el MR re. 2nappal miutan kiengedtek a korhazbol zsibbadast erzek fejem hatso reszen. Tegnap fajt a fejem elegge durvan nagyabol 1 oran at. Ezert elmentem a haziorvoshoz aki a fejzsibbadast a gyogyszer mellekhatasara fogta es szinte hulyenek nezett amikkor megkerdeztem hogy szukseges lenne e egy MR vizsgalat. Nagyon megvagyok ilyedve hogy agydaganat vagy agyverzes jele. Ma csak nyomast erzek a fejembe mintha a homlokom orrom es fogam zsibbadna el. Van hogy a kezem is elkezd zsibbadni de az elszokott mulni amint megmozditom. Neha picit rosszul latok de szerintem szedules miatt van. Ilyeszto mivel meg sosse volt velem ilyen es nem tudom hova tenni. Neha amikkor fekszek megrandul a labam vagy eppen a kezem. Az a problemam hogy sok ido sorra kerulni MR re es nem sokara kezdodik a suli es igy nehezen fogok tudni koncentralni. Ebbe a korba nagy az esely agydaganatra? Vagy lehet hogy nyakcsigolya az oka? Mit javasol? Üdv, jenny

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza zsibbadás témában

Kedves Kérdező!

Mint írja, szédülés és mellkasi szúrás, és mindenféle zsibbadások miatt már kórházi vizsgálat is történt, és Önt egészségesnek találták. A vizsgáló orvosok nem észleltek semmi objektív tünetet. A szédülés önmagában még nem indokolja a sürgős koponya MRI elvégzését, nyugodtan várja meg az előjegyzett vizsgálatot, ami minden bizonnyal negatív lesz. Az agydaganat ebben az életkorban rendkívül ritka. Agyvérzés szóba sem jön. A leírt panaszok szorongásos eredetűek lehetnek. Ennek okát jó lenne minél előbb megtalálni.Szerencsére vége a szünidőnek, próbáljon meg erre koncentrálni.Sikerülni fog.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2016. augusztus 20., 17:21; Megválaszolva: 2016. augusztus 24., 06:43
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Agydaganat genetika alapján
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A kérdésem eléggé összetett, számomra legalábbis. Nagyonnagyon kétségbe vagyok esve, sírásból áll az utóbbi 3 napom...
Arc-zsibbadás és felkar zsibbadás
Jó napot kívánok. Brigitta vagyok egy 30 éves egyedülálló anyuka, iker 2 éves kislányok édesanyja. (születésük óta egyedülálló anya vagyok)...
Pszichés probléma?
Jó estét doktor úr/nő! Most juliusban utaztam hazafele buszon, amikor rosszul lettem, zsibbadtak a lábaim és kezeim, tompák voltak az érzékeim...
Mi ez?
Estenkent jon ram mindig ez a fura erzes. Nem mondhatnam, hogy konkretan faj a fejem, de olyan zsibbadas szerut erzek a fejemben, mintha a fulemnel belso...
Mi lehet a bajom?
2 hónapja kezdődött minden. külföldön dolgozok nagyon megfaztam bármit szedtem nem akart elmulni a köhögés a gyengeség. 100eurot is kolthettem...