rettegek a hívtől

Tisztelt doktorúr! Annyira félek, már élni sincs kedvem. szinte. azt olvastam, hogy van olyan hogy a hív teszt negatívat mutat holott az pozitív.. és hogy kéthavonta ellenőrzik neki negatív volt mindíg de a párja meg pozitív de hűségesek.. lehet hogy az én tesztem is negatív de fertőzött vagyok? az eset után eltelt 6-7 héz, de mikor levették a vért októberben, utána kezdett tünetem lenni... nyelvgyulladás, hüvelygomba, lepedékes nyelv, a fülorrgégén vettek kenetet ott azt mondták bacilus.. akkor a teszt tévedett és mégis pozitív vagyok? a kislányom is megfertőzhettem? ő két hete már köhöh és a szájában nem akar elmulni az afta.. bekentem neki.. de akkor meg is fertőzhettem? nagyon félek rettegek. levettetem ujra a vért tesztelni, de nagyon félek hogy pozitív lesz. Féltem a gyermekeim is Köszönöm válaszát tisztelettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza HIV, szorongás témában

Tisztelt Kérdező!

A tesztek megbízhatóak. A nyelvgyulladás, hüvelygomba, lepedékes nyelv nem az akut HIV betegség, és nem is a tünetes HIV betegség első fázisának jellemző elváltozásai, efelől megnyugodhat. A kislányát sem fertőzhette meg a fent leírt módokon, még akkor sem, ha Ön pozitív lenne.

A makacs hüvelygomba miatt szerintem keresse fel nőgyógyászát.

Ha a megismételt vérvétel is negatív eredménnyel zárul, de továbbra sincs kedve élni, és csak e betegség körül forognak a gondolatai, tényleg felkereshetne egy mentálhigiénés szakembert (elsőként egy pszichológust) .

Tisztelettel:

Kérdés: 2016. január 01., 08:33; Megválaszolva: 2016. január 01., 17:31
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szúró, fájó mellkas
Tisztelt doktornő/úr! Vasárnap történt velem, egy kissé szokatlan eset. Kb. 17: 00 felé beszedtem a szokásos gyógyszereimet (Xanax-ból 1 szem...
Szívbetegség
Tisztelt Doktor Úr/ Nő! Olyan problémám lenne, hogy a bal oldalon a mellem oldalán vagy fölötte belenyilal néha és elég sokat zsibbad a bal kezem...
hipohondria, hogy lehet kezelni?
Tisztelt Doktor Hölgy/Úr! Úgy érzem, hogy hosszú ideje hipohondriában szenvedek. Minden testi tünetet túl aggódok és szorongok emiatt és mindig a...