Antidepresszáns

Tisztelt Doktronő! Ma voltam kontrollon pszichiátrián és a doktor úr azt mondta, hogy egészségesnek nézek ki, így az antidepresszánst (Scippa) felemeli 10mg-ról 20mg-ra.Reggelente egyet kell szednem és 2x1 Frontint 0, 25mg (amit próbáljak majd meg csökkenteni amit már én is szeretnék) a következő kontrollig ami 1 hónap múlva lesz.Ezzel mire gondolt, hogy egészségesnek nézek ki? (én hülye nem kérdeztem rá) Nem voltam már egy ideje kivizsgálva, kivéve vérnyomás meg vérkép. Mi bajom lehet? Milyen formában érthette ezt? Lehet bajom a 20mg-tól? Vagy agyi/lelki bajra értette volna? Már ettől 10mg-ostól is jobb a kedvem csak este picit rám jön még a szorongás(ezt mondtam neki is) , de én azt hittem, hogy még ezek a gyógyszer tünetei (felerősíti) , mert még csak 10 napja szedem.Kell szedjem egyáltalán vagy nem lesz semmi gond nyugodtan szedjem ez idő alatt? Előre is köszönöm a válaszát.Csaba

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza gyógyszerszedés témában

Tisztelt Kérdező,

A kolléga valószínűleg csak általános benyomását osztotta meg Önnel, és bátorítani akarta. Semmilyen betegséget nem okoznak ezek a gyógyszerek. A Scippát nyugodtan emelje fel 20 mg-ra, ez a terápiás dózis. A Frontint viszont tényleg érdemes elkezdeni csökkenteni, mert hozzászokást okozhat.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2015. június 18., 19:01; Megválaszolva: 2015. június 18., 19:47
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Olanzapin+Scippa gyógyszerek...
Pánikbetegseg!
Alvászavar
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa