Szúr a mellkasom és afták vannak a számban

Tisztelt Doktor úr/nő! Azért fordulok Önökhöz, mert a gyermekháziorvosomat nem is érdekli mi bajom van csak ad egy igazolást aztán "örülhetek"... Lényegében azért fordultam Önökhöz, mert mostanában többször ill. gyakran nyomásérzetem van a mellkasomon/tüdőmön és olyankor kicsit nehezebben kapok levegőt (ha abba hagyom a légzést egy pillanatra jobban fáj/nyom) , de egy kis idő után persze elmúlik ilyen ezelőtt sose volt. Sőt már kicsit a szívem is szokott fájni. A másik, afta... Jelenleg is 2 van a számban, ezelőtt pedig egy nagy volt csak az utóbbi 1-2 hónapban... Nagyon félek, és aggódok magam miatt, nem tudom mi bajom van és úgy érzem senki se akar segíteni, hogy kiderüljön mi áll a háttérben... Viszont van még valami... Szédülni is volt hogy szédültem az ágyban fekve és nem tudtam az nap elaludni, ez olyan 2 hónapja volt és rettenetes halálfélelmem volt... Nem tudtam mit tegyek de borzasztóan éreztem magam. Ez csak 1 alkalommal fordult elő. És még egy valamire figyeltem fel, a gerincem, a derekamnál szokott néha nagyon fájni, nagyon szúr olyankor... Fogalmam sincs mi lehet velem, de kérem segítsenek! Számítok magukra és várom mielőbbi válaszukat! Üdvözlettel!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza sokrétű panaszok témában

Kedves Kérdező!

A mellkasi nyomásérzet, szédülés miatt jó lenne elmenned egy kardiológia szakrendelésre. Szívritmuszavar okozhat ilyen tüneteket mindenképpen érdemes kivizsgáltatni. Az afta azt jelzi, hogy az immunrendszered kicsit gyengébb. Van egy Isoprinosine nevű készítmény ami receptköteles és az aftat okozó vírussal szemben megerősíti az immunrendszeredet. Emellett érdemes Tantum verde spray-vel fújogatni az aftát és probiotikumot pl. Protexint szedni, hogy a szájban a normál flóra álljon helyre. Mielőbbi gyógyulást kívánok.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2014. december 17., 16:24; Megválaszolva: 2014. december 19., 11:20
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szeparációs szorongás? Mit lehet...
Pánik vagy komolyabb?
Fejfájás - escitil?
Nyugtató vagy hangulatjavító
Mi állhat a háttérben?