Erősödő fájdalom, panaszok

Tisztelt Doktornő! 2 napja erős, fájdalmat érzek a "szívem körül" (nem tudom pontosan behatárolni! Az első nap még nem volt annyira fájdalmas, tegnap azonban egész nap éreztem, szinte szünet nélkül, estére az ujjam is zsibbadni kezdett, illetve borzasztó fáradtság volt rajtam. Próbáltam aludni, amikor azt éreztem hogy a nyelvem is "zsibbad", a nyelvem hegyén, olyan bizsergő érzésem volt. Ma valamivel jobban vagyok, a fájdalom picivel csökkent, de most is érzek egy kis nyelvzsibbadást, illetve furán enyhe szédülést érzek még. És nagyon izzad a tenyerem. Az utóbbi pár napban, nagyon sokat idegeskedtem....lehet ez ennek az oka? A szív körüli fájdalom, már többször előfordult nálam, voltam vele orvosnál is, de nem találtak semmit. Válaszát előre is köszönöm Üdvözlettel:

Dr. Molnár Dóra válasza Mellkasi fájdalom témában

Kedves Kérdező! A panasz nem szívinfarktusra jellemző, szerencsére. Nagyfokú stressz szorongás is okozhat zsibbadásokat a test különböző pontjain. Amennyiben nem javulnak a panaszok a háziorvost keresse fel a további teendők megbeszélésére, illetve kifejezett állapotrosszabbodás esetén ügyeleti ellátás igénybevétele javasolt. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2014. november 21., 09:43; Megválaszolva: 2014. november 22., 21:21
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Terheléses EKG
Tisztelt doktornő! 1 fokú mitr és tricups insuffom van. Volt egy katéteres érfestésem amin nem találtak szűkületet. Utánna terheléses ekg voltam a...
Ez lehet infarktus?
Tisztelt doktorno! Az lenne a kerdesem, (kerem ne nevessen ki) , hogy mostanaban sokat szurkal a szivemnel. Par masodperc alatt elmulik ugyan, de zavaro a...
Pánikzavar, szorongás?
Évek óta pánikbetegséggel küzdök.minden alkalommal ezt a diagnózist kaptam a sürgősségin is.mostanában sokszor vagyok fáradt több...
tüdőembólia
tisztelt doktor ú, doktor nő. A következő kérdéssel fordulok Önhöz. Ki kaphat tüdőembóliát? lehet ezt örökölni? vagy állhat valami...
Heves szív dobbanások
32 ÉVES KÉT GYERMEKES ANYUKA VAGYOK, KÖZEL 3 ÉVE PÁNIKBETEGSÉGET DIAGNOSZTIZÁLTAK NÁLAM. 3* VOLTAM PSZICHIÁTRIÁN MIRE BEÁLLÍTOTTÁK A...