fej bizsergés

Jo napot kivanok! 3 napja, hogy bizsereg a fejem, hol elol, hol hatul., hol valamelyik fulem mogott es belenyillalik a fuleimbe is, amugy nagyon stresszes vagyok manapsag, foloslegesen aggodok es nem is tudom magamat mengnyugtatni. A nyakat es a vallizmomat nagyon merevnek erzem, mintha szakadna le a fejem a nyakamrol. a hazorvosom azt mondta, hogy idegalapon van es szedjek distonocalmot es magneb6t de 3 napi szedes utan azt erzem, hogy neha megszedulok es homalyosat latok majd elmulik. mi lehet az oka ennek? valami sulyos dolog lehet? en amugy is hajlamos vagyok bekepzelni magamnak a dolgokat....

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boha Katalin válasza a szorongásos zavar témában

Tisztelt Kérdező! A panaszai valóban komoly szorongásra, aggódásra utalnak, mind a bizsergés, mind az izommerevség, de még a szédülés és homályos látás is ettől lehet. Enyhe nyugtatót, akár gyógynövényest, - és a Magne B6-ot szedje kitartóbban, és próbáljon meg lazitani, kiengedni a napi stresszt és feszültséget/ sportolás, természetjárás, baráti kapcsolatok, stb/ Ha nem javul, akkor keressen fel psychlogust vagy pszichiátert.

Kérdés: 2014. június 08., 07:18; Megválaszolva: 2014. június 10., 11:40
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása