cipralex és cataflam

Kedves Doktornő! Köszönöm válaszát! Ma jártam az ideggondozóban és cipralex 10 mg-mot írt fel az orvos. Az antibiotikum szedése ma lejár, viszont a kihúzott fog sebhelye még nagyon fáj. A cipralex mellett milyen fájdalomcsillapítót lehet szedni? A Cataflam eddig nagyon jól bevált, sokáig hatott, de rá van írva, hogy konzultációt igényel az antidepresszáns szerek együttes szedésénél. Szedhetem továbbra is, amíg fáj a seb vagy át kell térnem másra? Köszönettel: Ágnes

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza nem szteroid gyulladáscsökkentő és antidepresszáns témában

Kedves Ágnes! Szedheti nyugodtan, rövid idejű együttszedés nem okoz gondot.

A Cataflam betegtájékoztatóját itt olvashatja el.

Kérdés: 2013. november 04., 15:02; Megválaszolva: 2013. november 09., 18:22
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szorongásos tünet
Tisztelt Doktornő! Nagyjából 1 évvel ezelőtt volt egy erős pánikrohamom, amely során erős halálfélelmem volt. Ezután folyamatosan figyelni kezdtem...
Miért álmodom?
Tisztelt Doktornő! Júliusban véget ért egy komoly kapcsolatom. Vele nagy terveim voltak, de neki már nem volt velem, így elhagyott. Talán ennyire nem...
Rexetin mellékhatás
Kedves Doktornő! Április óta küzdök szorongással és pánikkal. Augusztus óta pszichoterápián veszek részt, ami sokat segített a pánikrohamok...
Felírt gyógyszerek
Szép jó napot Pánik problémákkal felírtak nekem most scippát illetve napi 3*1 frontint Létezik hogy semmi más gyógyszert nem szükséges szednem...
Folyamatos szédülés