Heves szív dobbanások

32 ÉVES KÉT GYERMEKES ANYUKA VAGYOK, KÖZEL 3 ÉVE PÁNIKBETEGSÉGET DIAGNOSZTIZÁLTAK NÁLAM. 3* VOLTAM PSZICHIÁTRIÁN MIRE BEÁLLÍTOTTÁK A GYÓGYSZEREKET, REGGEL 10 MG PAROXAT, ESTE 1 MG RIVOTRIL, A PAROXATOT ELHAGYTAM IDÉN JANUÁRBAN, NEM IS VOLTAK PÁNIKROHAMJAIM, DE MOST 3 NAPJA FURCSA SZÍV BEDOBBANÁSOKAT ÉRZEK ELÉG SŰRŰN. TAVALY VOLTAM KARDIOÓLÓGIÁN AHOL SZÍVRITMUSZAVART ÁLLAPÍTOTTAK MEG DE AZ UTOLSÓ PSZICHIÁTRIAI KEZELÉS ÓTA NEM SZEDEM A SZÍVRITMUS SZABÁLYOZÓT, VAGYIS BENT CSINÁLTAK EKG-T ÉS AZT MONDTÁK MINDEN RENDBEN VAN, ILLETVE IDÉN IS KÉSZÜLT EKG EPEKŐ MŰTÉT ELŐTT. KÉRDÉSEM AZ LENNE, HOGY MILYEN IDŐKÖZÖNKÉNT KELL KARDIOLÓGIAI VIZSGÁLATRA MENNI? ELÉG GYAKRAN ÉRZEK SZÚRÁST, NYOMÁST A MELLKASOMBAN, A VÉRNYOMÁSOM NORMÁLIS, EZEK TÉNYLEG CSAK A PÁNIKBETEGSÉG TÜNETEI ÉS EGYSZERŰEN CSAK KEZDEK HIPOCHONDER LENNI VAGY VAN OKOM FÉLNI? MÁSIK KÉRDÉSEM HOGY MAGNEROT TABLETTÁT SZEDEK HA ÉRZEM HOGY KICSIT FESZÜLTEBB VAGYOK, HOGYAN KELLENE EZT SZEDNEM, MERT AZT OLVASTAM HOGY A TÚL SOK MAGNÉZIUM HIRTELEN SZÍVMEGÁLLÁSHOZ VEZETHET, HONNAN TUDOM HOGY ESETLEG SOK A MAGNÉZIUM. HOGYAN LEHETNE EZEKET A HEVES SZÍVDOBBANÁSOKAT KIVÉDENI, ELÉG IJESZTŐ? ADJON NEKEM LEGYEN SZÍVES VALAMILYEN TANÁCSOT, NEM AKAROK ILYEN FIATALON MEGHALNI ÉS KÉT PICI GYEREKET ITT HAGYNI.VÁLASZÁT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM

Dr. Molnár Dóra válasza mellkasi fájdalom témában

Kedves Kérdező! A recept nélkül kapható készítményeket az alkalmazási előírás szerint kell szedi, hogy elkerülje a túladagolást. A panasz alapján lehet ismét ritmuszavara, de ne ijedjen meg, hiszen már korábban is kizárt súlyos szívbetegséget a kardiológiai vizsgálat. Ismételt kardiológiai vizsgálat (esetleg 24 órás szívritmus monitorozással) javasolt annak eldöntésére, hogy van-e szükség ritmusszabályozó gyógyszer szedésére. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2013. június 10., 11:04; Megválaszolva: 2013. június 11., 21:12
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Terheléses EKG
Tisztelt doktornő! 1 fokú mitr és tricups insuffom van. Volt egy katéteres érfestésem amin nem találtak szűkületet. Utánna terheléses ekg voltam a...
Ez lehet infarktus?
Tisztelt doktorno! Az lenne a kerdesem, (kerem ne nevessen ki) , hogy mostanaban sokat szurkal a szivemnel. Par masodperc alatt elmulik ugyan, de zavaro a...
Pánikzavar, szorongás?
Évek óta pánikbetegséggel küzdök.minden alkalommal ezt a diagnózist kaptam a sürgősségin is.mostanában sokszor vagyok fáradt több...
Erősödő fájdalom, panaszok
Tisztelt Doktornő! 2 napja erős, fájdalmat érzek a "szívem körül" (nem tudom pontosan behatárolni! Az első nap még nem volt annyira fájdalmas...
tüdőembólia
tisztelt doktor ú, doktor nő. A következő kérdéssel fordulok Önhöz. Ki kaphat tüdőembóliát? lehet ezt örökölni? vagy állhat valami...