COVID elleni oltás szívinfarktus után

Tisztelt Doktornő! Május 15. én átestem egy szívinfarktuson, amit egy vérrög illetve egy koszorúérelzáródás okozott és Zalaegerszegen szívkatétert végeztek. Azóta voltam kontrollvizsgálatokon és minden értékem megfelelő tartományban van. 4 féle gyógyszert szedek: 1. Xeter 40 mg filmtabletta 2. Noacid 40 mg gyomornedv elenálló tbl 3. ASA Protect Pharmavit 100 mg gyn. ellenálló ftbl. 4. Zyllt 75 mg ftbl. Mindegyikből napi 1 darabot veszek be. Április elején átestem a koronavíruson és most lenne illetékes beadatnom az első Covid elleni oltást. A kérdésem az, hogy van e olyan oltás amit a Doktornő nem javasol, hogy beadassam magamnak, vagy egyáltalán ne adassam be magamnak, ill. az oltások nem befolyásolják a szívem állapotát rossz irányba? Köszönöm a válaszát előre is! Tisztelettel Lenk Atila

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza covid elleni oltás témában

Kedves Kérdező! Az Ön számára a közelmúlban lezajlott szívinfartusra tekintettel Pfizer vagy Moderna oltás javasolt, amelyet a leírás alapján már be lehet adatni, de pontosabbat az Önt ismerő kezelő orvos mondhat.

Üdvözlettel: Dr. MOlnár Dóra

Kérdés: 2021. július 19., 09:37; Megválaszolva: 2021. július 19., 11:46
Kérdések és válaszok: Szívinfarktus
Szívritmuszavar
Vérhigító szüneteltetés
Infarktusom volt?
Szívinfarktustól való félelem
gyógyszer szedése