Normális hogy érzem hogy műtötték a szivemet, néha kicsit nyomó érzés

Volt két szivkateterezés két koszorú érben a harmadik koszorúeret lezárták szövetelhalás miatt.Volt egy szívinfarktus amit lábon hordtam ki. Alkalom szerűen nyomó érzést érzek a szívemnél, olyan mind ha megfognak belűről és nyomnák kicsit összeszorítanak de pár perc múlva elmúlik, mellette hamar zihálva veszem a levegőt ha kicsit dolgozok és sokkal fázósabb lettem.Ez mind így normális?

Dr. Molnár Dóra válasza szívinfarktus után témában

Kedves Kérdező, a panasz semmiképpen nem jó, de egyéb leletek hiányában pontosabb nem mondható. Lehet, hogy elég a gyógyszereken változtatni, de lehet, hogy kell valamilyen vizsgálat a tünetek eredetének tisztázásáre. Mindenképpen menjen vissza a kezelőorvoshoz! Kifejezett rosszullét esetén ügyeleti ellátást kell igényben venni. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2016. február 01., 18:16 ;Megválaszolva: 2016. február 03., 00:08
Kérdések és válaszok: Szívinfarktus
szívizom elhalás
Tisztelt szakértő! 2013.nov. 24-én infarktust kaptam, azóta um. pihenőn vagyok. (Háló került beültetésre.) Az időszaki vizsgálat - ami egy EKG...
infarktus utáni munka
egy hónapja volt egy szivinfarktusom szívizom elhalás, szívkatéterezést csináltak nálam és szívkoszorú ér festést négy hét után jöttem haza a...
Infaktus gyanú?
Tisztelt Doktornő! 33 éves férfi vagyok. 2 éve mellkasi fájdalom miatt mentő vitt el az SBO-ra. Ott nem találtak semmit, túlhajszoltság, stressz...
Szívelégtelenségre utaló jelek
Tisztelt Doktornő, 2019, 2020-ban volt szívkatéterezésem, ahol beépítésre került 1-1 sztent. Magasvérnyomásra szedek Coverx AS 5/1,25 mg 1/nap...
Szívinfarktus
Tisztelt Dr. Molnár Dóra! 28 éves vagyok. Nem nagyon szeretnék feleslegesen és nem a témával kapcsolatban írni, úgyhogy próbálok rövid lenni. 10...