Vál fájdalom

Kedves Doktornő! 1 hete voltam a háziorvosomnál mert fájt a torkom és köhögtem. Azt mondta piros a torkom de nem ír gyógyszert. A hetet végigköhögtem sűrű zöldes váladék szakad fel.Tegnap este munkából hazaérve kezdtem el érezni hogy a bal oldalon a kulcscsontomnál elkezdett fájni ami egészen a bal oldalon a bordám aljáig fáj.Ha mozgok vagy köhögök vagy nagyobbat sóhajtok erősebb fájdalmat érzek a hátam is fáj. Ma reggel elmentem az ügyeletre ahol csinált a dr.úr EKG-t ami negatív valamint meghallgatott azt mondta tüdő-szív negatív. Írt fel a biztonság kedvéért AKTIL DUÓT.De sajnos többet nem mondott.Ön szerint mi lehet ez ugye nem tüdőembólia? Nagyon félek. Várom megtisztelő válaszát: Beatrix

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza mellkasi fájdalom témában

Kedves Kérdező, ezek a tünetek légúti gyulladásra utalnak, amely valamilyen baktérium miatt alakulhatott ki. Szedje a felírt gyógyszert, és köptetőt is (patikus segít a megfelelőt kiválasztani) és ha nem javul 2-3 napon belül, menjen el tüdőgyógyászati rendelésre. Magas láz, kifejezett légszomj esetén akár ügyeleti ellátás igénybevétele is javasolt. Pihenjen lehetőség szerint minél többet, fogyasszon bőven folyadékot. Légkondicionálót lehetőleg nem használjon. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. július 04., 11:20; Megválaszolva: 2015. július 04., 22:48
Kérdések és válaszok: Szívinfarktus
Vérhigító szüneteltetés
Infarktusom volt?
Szívinfarktustól való félelem
gyógyszer szedése
Ejekciós frakció javulása