• Orvosi Veronika Tea

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt, Doktornő/Úr! Szeretném megtudni, hogy az Orvosi Veronika Teának milyen jótékony hatásai vannak? Nagyszüleim ezt szeretnék fogyasztani magas koleszterin szint csökkentéséhez. Lehetséges, hogy van ilyen hatása, hogy a koleszterin szintet csökkenti? Én erről nem olvastam az interneten. Köszönettel:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a koleszterin témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben magas a koleszterinszint, akkor orvosként statin típusú gyógyszer szedését javaslom, mert az hatékonyabb, ráadásul idősebb korban nagyobb a szív- és érrendszeri rizikó, fontos a koleszterin alacsony szinten tartása. Emellett kiegészítésként az orvosi veronika tea fogyasztható.


        Kérdés: 2011. szeptember 19., 18:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 20., 11:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: