• Mitől szúrhat a szívem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném megtudni, hogy mitől szúr a szívem, elég gyakran?Nem dohányzom, nem kávézom, nem iszom. Voltam EKG-n, ami nem mutatott ki semmit se, az orvos mondta, hogy szedjek nyugtatót. Szerintem azért, mert sokat stresszelek. De nyugalmi állapotban is szúrt már, akkor nem is stresszeltem. Ha el kezd szúrni a szívem, akkor kimegyek a friss levegőre sétálni, ez jót tesz nekem. Ha vissza bemegyek a házba, akkor rosszabb. Ez mitől van???

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Ha csak EKG történt, érdemes lenne kardiológiai kivizsgálás is ezen felül. Ha a szervi okokat kizárták,valóban felmerül lelki ok a háttérben. Javasolt a stressz csökkenése, relaxációs gyakorlat. Ha így sem javul, ebben az esetben a kezelőorvoshoz menjen vissza kontrollra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 19., 09:55; Megválaszolva: 2011. március 21., 14:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés