Fülzúgás

Szeretném megkérdezni, hogy van-e összefüggés az között, hogy a füle zug valakinek évek óta és szivizom ejekcós frakciója egyre kevesebb már csak 28%-lék, ami tudom nagyon kevés. Elképzelhető, hogy sziv nem kap elég vért, és ezért zug a füle?

Dr. Bene Orsolya válasza szívbetegség témában

Kedves kérdező!

Érelmeszesedéssel, vízhajtó (furosemid) szedésével, esetleg a szívelégtelenség, gyógyszerek miatti alacsony vérnyomással is magyarázhatóak a panaszok. Ezen kívül fül-orr-gégészeti oka is lehet, érdemes ilyen irányú vizsgálatot végezni.

Kérdés: 2011. március 18., 23:49; Megválaszolva: 2011. március 21., 20:04
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kaphatok-e adókedvezményt a 335/2009....
Kórtörténetem 22 éve kezelnek magas vérnyomással. 2012. október 31-én szívinfarktust kaptam, a területi szívklinikán sikeres katéteres...
szív leállítása
adókedvezmény
Lyukas szívvel születtem.....
Lyukas szívvel születtem.. tényleg...