Lábfej lilulás

Tisztelt Doktornő! Köszönöm válaszát, Pentoxyl-EP 400mg-os tablettát szedtem Normodipine- nel. Az angiológián írták fel ezeket a gyógyszereket, azt mondták 3 hónapig kúra szerűen próbáljam ki, de sajnos nem hatott. Ön szerint van még valami, amit kipróbálhatnék?

Dr. Csuth Ágnes válasza Raynaud témában

Kedves Hölgyem!

Nehéz így bármit is javasolnom, ugyanis ez a keringésjavító képezi a kezelés alapját.Esetleg-külföldi szakmai lapok ajánlása szerint- helyi nitroglicerin tartalmú kenőcs jó lehet, erre kérdezzen rá a kezelőorvosnál.

Kérdés: 2011. március 17., 13:03; Megválaszolva: 2011. március 18., 09:20
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Jéghideg végtagok
Kedves Doktor Úr/Nő A kezem és lábam, szinte az egész nap folyamán jéghideg. Alig tudom mesterségesen felmegíteni, utána hamarosan újra kihül....
Raynaud kór
A tünetek alapján a fenti betegségben szenvedek évek óta. Milyen kivizsgálást, gyógykezelést kérhetek az orvosomtól? TB által támogatottak-e a...
Végtagok ujjainak fehéredése...
Ez év márciusában kezdődött egy ujjam vége elfehéredett, majd lilás pirosas lett és különös fájdalommal járt. A napok, hetek múlásával egyre...
Kékülő végtagok
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Azzal a jelenséggel fordulok Önhöz, hogy elég gyakran, még nyáron is szoktak kékülni/ lilásan színeződni a...
Elfehéredés
Tisztelt Doktornő! Olyan problémával fordulok önhöz. Néhány hete jelentkezett hogy,   elfehérednek az ujjaim.Ezek a tünetek akkor jelentkeznek...