Szívszúrás és pánikbetegség

kethete ido kozontkent a szivembe hirtelen szuras jelentkezik, ez pillanatig tart.panik beteg es gerinc betegsegem is van amire fizio terapias kezelest kapok. azt szeretnem tudni, hogy ezektol a betegsegektol lehet ez a szivszuras, ha igen akkor sulyosabb sziv betegseg is lehet belole. vagy ezek asziv szurasok lehetnek infartus elojelri.

WEBBeteg szakértő válasza mellkasi fájdalom témában

Kedves kérdező!

A panaszok alapján valószínűbb, hogy mozgásszervi ok áll a háttérben, szív eredet esetén inkább nyomó-szorító-markoló fájdalom a jellemző. Ettől függetlenül atípusos panaszok előfordulhatnak, ezeket vizsgálat nélkül nehéz kizárni, javasolt a háziorvos felkeresése.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. március 08., 20:04; Megválaszolva: 2011. március 09., 18:50
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Abláció után
Tisztelt Doktornő! Édesapám 65 éves, 4. hete volt szívkatéteres ablációja pitvarfibrilláció miatt, a műtét sikeres volt,másnap hazaengedték....
Kardiológiai jellegű panasz fizikai...
Kedves Doktornő, azzal kapcsolatosan érdeklődnék, hogy fizikai megerőltetés - adott esetben intenzív kerti munkavégzés - hatására kialakuló több...
Infarktus lett volna?
Ugye nem szív eredetű? 2.
Szúró fájdalom