Szívfájdalom és bal kéz zsibbadása, magas pulzus

Tisztelt Doktornő! 25 éves vagyok. Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy kb. 1 hete fájdalmat érzek a szívemnél, néha a bal kezem is lezsibbad. Egyik nap megmértem a vérnyomásom, pulzusom 130 volt, azonnal elmentem a háziorvoshoz. Megmérte a vérnyomásom (azzal semmi gond nincs) , a pulzusom akkor is magas volt (120) , bevettem egy nyugtatót, 20 perc után újra megvizsgált a doktornő, a pulzusom 100 lett. A doktornő azt mondta, hogy a szívemmel semmi gond nincs, ez inkább pszichés probléma, felírt egy betalicot és egy másik gyógyszert az alvászavaromra. A pulzusom már normális, de a szívem még mindig fáj. Ez mitől van, és meddig fog tartani? Várjak 2 napot és menjek vissza újra?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mellkasi fájdalom témában

Kedves kérdező!

Nehéz vizsgálat nélkül bármit is mondani, legalább egy EKG-t lenne jó látni, de fiatal korban inkább a pszichés eltérés a valószínű, illetve mozgásszervi probléma állhat a háttérben. Ha azóta sem szűnt meg a panasz, javasolt visszamenni kontrollra.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. január 30., 12:32; Megválaszolva: 2011. február 01., 11:02
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Ekg eredmény milyen
Kedves doktornő! Mellkasi fájdalmam van ami időről időre előjön, bal oldalon fáj szív felett nagyjából, nyomó, szúró érzés. Egyszer...
Kreatin kináz laboreredmény...
Tisztelt Doktornő. Mellkasi fájdalommal, gyengeséggel háziorvosom az SBO-ra küldött. Ott eltöltöttem 6 órát, majd hazaengedtek. Érdekesnek találom...
Mellkasi és hát fájdalom
Szép napot. Olyan panasszal fordulnék önökhöz hogy kb 9 napja elkezdtem a mellkasomban érezni nagyon enyhe fájdalmat, ami napról napra egyre...
Szívbetegség
Tisztelt doktor nő! Szeretném ha elmagyarázná a legutóbbi kardiológiai vizsgálat eredményét.Echocardographia: 27mm-es aorta gyökben,19mm-re...
Jobb oldali mellkas tájékán...
Tisztelt Doktornő! Az utóbbi hónapokban megfigyeltem hogy időközönként (legtöbbször nyugalmi állapotban) 1-2-3 percen át tartó erős...