• Szívtájéki fájdalom és "kattanás"

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        30 éves nő vagyok, és az utóbbi időben gyakrabban előfordul, hogy fájdalmat érzek szív tájékon, ilyenkor mindig azonnal nagy levegőt kell vennem, és egy szúró, fájdalmas "kattanás" érzéssel elmúlik az egész. Már fiatalabb koromban is éreztem néhányszor, de amikor anyukámnak azt mondtam, hogy kattog a szívem, csak nevetett egy jóízűt, és azt mondta, biztos csak bebeszélem. Lehet, hogy tényleg viccesen hangzik, de nem túl jó érzés. Mostanában akkor is többször jelentkezik, ha a bal oldalamon fekszem. Összefüggésben lehet ez a szív valamilyen rendellenességével?

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt  Érdeklődő  !

        Panaszát valószinüleg  a  pleuro-perikardialis  lemezek  dörzsölődése  okozza,  de  tüdőgyógyászati  és  kardiológiai  konzilium, ill. alapvizsgálatok  szóbajönnek.

         


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-14 09:26:58; Megválaszolva: 2010. május 14., 09:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés