• áramütés szerű érzés, majd égető fájdalom!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt cím! A következő a problémám, most pénteken a kisfiam farsangján furcsa dolog történt velem:(olyan volt mintha egy sokkolót nyomtak volna a bal mellkasomhoz, ez egy pillanat volt 5-6mp de borzalmas érzés, mint amikor megüt az áram, majd erős égető nyomást ezen a részen, és besugárzott a tarkómig is..megijedtem bár inkább arra koncentráltam hogy szóljak hozzátartozómnak segítsen inni egy pohár vizet és hogy jobban legyek! Ha itt vége lenne a történetnek akkor talán nem is aggódnék annyira...de tegnap is volt egy ilyen gondom délután mondjuk akkor inkább csak az égető fájdalom, de ma délután éppen nevettünk itthon egy sztorin amikor ismét jött az áramütés szerű borzalmas érzés, és utána az a égető fájdalom, mi lehet ez? mitől lehet? segítség képen leírom betegségeimet és milyen gyógyszereket szedek de már évek óta asthmás vagyok, főként allergiás asthma, magas vérnyomásom van, ritmuszavarral, és gerincsérvem! stresszes idegeskedős most az életem mert nincs munkám, ez által ugye anyagi gondjaim miatt sokat rágom magam, ezt csak azért írom hogy lehet idegi alapon van ez, de én attól félek infarktus jelei esetleg? híztam tehát egy jó 8kg pluszom van, ami kissé zavar is, meg hát e miatt többször alakul ki a sérvem is:(gyógyszert rendszeresen 1concort szedek, és másfél frontint 0.5t, allergiás roham esetén a spraymet használom, mondjuk egy jo ideje nem kellett már hál istennek, valamint algopyrint fájdalmak esetén! és rendszeresen eszem a c vitamint, ezeken kívűl mást nem! nem vagyok alkohol sem drog függő, kérem szépen írja meg nekem, ön szerint mi lehet ez? minek a jele? vagy mitől van ez? mI válthatja ki? természetesen orvoshoz is elmegyek kivizsgáltatni magam, de kíváncsi lennék, Ön szerint mi lehet ez? mert nagyon borzasztó érzés, köszönöm hogy elolvasott tisztelettel Szendi Tünde

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Tünde! Leírása alapján a panasz nem típusos koszorúér-betegségre, nagyobb valószínűséggel mozgásszervi ok áll a fájdalom hátterében. Mindenesetre ezt vizsgálat nélkül nehéz megítélni, a fennálló magas vérnyomás, a túlsúly, az ismert ritmuszavar miatt javasolt kardiológiai irányú vizsgálat is, ez ügyben keresse fel háziorvosát.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-01 16:35:02; Megválaszolva: 2010. március 01., 16:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: