• Mellkasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        24 éves lány vagyok, rendszeresen sportolok, nem különösebben stresszes az életem (átlagos), napont 4-5 szál cigarettát szívok.Körülbelül egy hete a mellkasomban (leginkább a mellem felett) nyomó/szorító fájdalmat érzek. Jellemzően estére jelentkezik a fájdalom és főként vízszintes testtartásban. Nincsenek légzési fájdalmaim, problémáim (fáradékonyság, vérnyomás, egyéb). Nem köhögök és az említett fájdalmon kívül semmilyen más kellemetlen érzést nem tapasztalok.

        Kérdésem az lenne Ön felé, hogy egy pár hónappal ezelőtti nagyon erős stressz hullám kiválthat-e (pl. idegi alapon) ilyen fájdalmat vagy ez inkább szívproblémára egyéb másra utal?

         

        Nagyon köszönöm előre is a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        A mellkasi fájdalom oka lehet kardiológiai, légzőszervi, mozgsászervi, pszichés. Kivizsgálás szükséges, ugyanis csak a szervi eltérés hiányában lehet azt kimondani, hogy a probléma lelki eredetű.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-05 10:06:35; Megválaszolva: 2010. február 05., 10:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: