• Mindenem fáj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő (Úr) Nagyon sokszor rosszul vagyok a mai nap is este lement a vérnyomásom 99/60 ra.Nagyon fájnak a testem minden izületei.2006.ban a coronáriába beültettek egy sztent, azóta rokk.nyugdijas vagyok. Nem tudok fizikai munkát végezni,mert akkor röktön megfájdul a mellkasom és rosszul érzem magam. Ha nagyobb takarítást végzek annak az a következménye,hogy este nitromintet kell bevennem mert olyan erős szuró fájdalmat érzek a szivem körül, amikor elszopogatom a gyógyszert akkor megszünik a fájdalom.Nem tudok folyamatosan erőt kifejteni mert akkor ez lesz a vége.Nagyon fájnak a térdeim alig birok a lépcsőn közlekedni,mert már az 5-dik lépcsőnél megkell állnom,mert nem birok tovább menni.A fejemtől a bokámig nagyon fájnak az izületeim. Minden reggel bevan dagadva a bal kezem estére a lábaim is dagadtak,nem birok sokáig ülni mert akkor majd szét meg a lábomon a bőr annyira feszít. Szedek vérnyomás csökkentő gyógyszert is és mégis állandóan változik hol sok hol kevés. Sokszor nem merek elaludni mert halál félelmem van ezek a rosszulléteknél. Kérem Önt,hogy tájékoztasson,hogy miért van ez igy. Fáradozását nagyon nagyon köszönöm.52 éves vagyok nem vagyok túlsullyos. Van egy 10 éves kislányom akit felszeretnék nevelni és ezért félek ,hogy nehogy túl késő legyen mindeez.A derekem is majd kettészakad annyira fáj állandóan ,nem birok felmosni mert többször megkell állnom mert ugy érzem,hogy ketté törik a derekam a fájdalomtól. Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a szívelégtelenség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az ön által leírt panaszok arra utalnak, hogy elsősorban a szívével vannak gondok. Csökkent a terhelhetősége, ez lehet szívelégtelenség következménye, illetve a mellkasi fájdalom sem megnyugtató, mely nitrátra ugyan oldódik, de gyakran ismétlődik. Ezek miatt mindenképpen érdemes lenne kardiológust ismét felkeresni, szív UH vizsgálatot végezni. Úgy gondolom, hogy ezek mellett a derékfájdalom másodlagos, először a szívelégtelenséget kell rendezni.

        Tisztelettel:  

         Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-25 22:02:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 14:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: