Szokatlan EKG: aggódjak?

4 éve átestem egy tüdővéna transzpozíciós műtéten, viszont továbbra is, egyre gyakoribb és kellemetlenebb ritmuszavarokkal küzdök. A csatolt ekg egy 3 hetes transztelefonikus ekg - egyik - eredménye. Természetesen konzultálok a kezelőorvosommal, de addig is szeretném kikérni az ön véleményét a csatolt ekg-ről. Mennyire rossz? Milyen rendellenességet látni a képen? Jelent-e bármilyen komoly fenyegetést? Köszönettel: Andrási Szilvia

Dr. Molnár Dóra válasza Ritmuszavar témában

Kedves Kérdező! Az EKG felvétel nem kóros görbét, hanem technikai hibákat mutat. Javasolt továbbra is az EKG időszakos rögzítése a panasz alatt, próbálja minél mozdulatlanabb helyzetben elvégezni a felvételt.

Jobbulást kívánok! Üdvözlettel: Molnár Dóra

Kérdés: 2021. november 02., 21:58 ;Megválaszolva: 2021. november 03., 18:28
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Ritmuszavar, reflux
Kedves Doktornő! Több mint fél éve diagnosztizáltak ritmuszavarral, kamrai és pitvari extrákkal (24 órás holter alapján napi ütések 8%-a megy...
Ritmuszavar
Szívritmus zavar a semmiből?
Terhességi szívritmus zavar
Ritmuszavar