• Lila végtag

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr! Körülbelül másfél éve küszködök mellkas fájdalommal a szívem tájékán. Nem tudom mihez kötni.Valamikor mozgás, hétköznapi tevékenységek közben jön elő, máskor pedig pihenés közben. Maga a fájdalom éles szúró érzés a szívembe hasítva. A gyakoriságát is nehéz belőnöm. Valamikor 1 hónapig minden nap fáj, hol erősen, hol gyengén, valamikor pár hétig nem. Egy biztos... mindig elő jön újra és újra, néha nagyon nagy fájdalommal. Amit mellette észrevettem, hogy ritkán jelentkezik mellette nagyon enyhe kéz zsibbadás illetve a lábaim állandóan lila eresek, úgy néz ki mintha nem jutna bele vér, ehhez néha társul a kezem is. Nagyapám trombózisban hunyt el. Lehet örököltem volna és nagy a baj? Már egyre jobban tartok tőle, viszont a korona vírus miatt jelenleg nehéz a házi orvoshoz való bejutás is. Tudna valamit tanácsolni mi lehet? Mi a teendő? Mire számítsak? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Molnár Dóra válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Az orvoshoz jutásnak már nincs akadálya. A tünet lehet mozgásszervi eredetű is a leírtak alapján - például rossz testtartás, gerincferdülés is okozhat hasonló panaszokat. A lábai eresedésével kapcsolatban javasolt angiológiai rendelés felkeresése. A trombózis hajlam örökléséről pedig egész pontos információ adható speciális vérvételi eredmények birtokában. Ebben is tud segíteni az angiológus kolléga. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. június 23., 22:24; Megválaszolva: 2020. július 03., 11:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.