• Ekg vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő, Háziorvos csinált ekg-t, de volt némi eltérés viszont a doki nem.mondott sokat csak nem túl aggasztó, viszont még se hagy nyugodni, mert néha azért úgy érzem szokott félre verni. Köszönettel.

        Dr. Molnár Dóra válasza a Ritmuszavar? témában

        Kedves Kérdező! Az EKG felvétel nélkül nehéz véleményt mondani, valószínűleg extraszisztolé állhat a tünet hátterében, ami nem látszik mindig. 24 órás monitorozás (Holter) segíthet tisztázni a panaszt. Az extraszisztolékat többnyire nem szükséges kezelni, de ezt csak részletes kardiológiai vizsgálat után lehet eldönteni. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. június 15., 09:17; Megválaszolva: 2020. június 26., 13:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: