Ekg vizsgálat

Tisztelt Doktornő, Háziorvos csinált ekg-t, de volt némi eltérés viszont a doki nem.mondott sokat csak nem túl aggasztó, viszont még se hagy nyugodni, mert néha azért úgy érzem szokott félre verni. Köszönettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza Ritmuszavar? témában

Kedves Kérdező!

Az EKG felvétel nélkül nehéz véleményt mondani, valószínűleg extraszisztolé állhat a tünet hátterében, ami nem látszik mindig. 24 órás monitorozás (Holter) segíthet tisztázni a panaszt. Az extraszisztolékat többnyire nem szükséges kezelni, de ezt csak részletes kardiológiai vizsgálat után lehet eldönteni.

Üdvözlettel:

Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2020. június 15., 09:17; Megválaszolva: 2020. június 26., 13:57
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Bal pitvar kissé tágabb
Emelkedett Ck és LDH
Nagyon magas diasztolés érték
Covid 19 oltás