• szív bridge

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T: Doktornő! A szív bridge témáról szeretnék érdeklődni! E betegséget úgy tudom elég "könnyen " műtéti úton lehet helyrehozni. Melyik kórházba végeznek ilyen műtétet. Ha kérhetem legyen olyan kedves az orvos nevét is megadni,hogy kit keressek. Szívességét előre is köszönöm! Nem szeretnék még meghalni!!!

        Dr. Molnár Dóra válasza a műtét? témában

        Kedves Kérdező! Ennyi információ alapján nem lehet korrekt tanácsot adni. Részletesebben írjon a betegségéről, problémájáról. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. február 08., 22:26; Megválaszolva: 2020. február 09., 17:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő
        Mitől igazán ártalmas a cigaretta?
        A hurutos köhögés
        COVID-19 kisokos