• Ekg eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        HR:99 Pd:94 ms PQ:130ms QRS:98ms QT:362MS QTCB:464ms ST:92ms TD:172ms P ax:30 QRS ax:48 T ax34 QRS-T ax (3D)17

        Dr. Molnár Dóra válasza a EKG témában

        Kedves Kérdező! Az EKG nem csak számokkal jellemezhető, különösen nem az automatikus értékelés számaival, a látvány is fontos a korrekt értékeléshez. Fontos lenne még több egyéb körülmény ismerete is. (Panasz? Szedett gyógyszerek? stb.) 99/ perc a pulzus a fentiek alapján. A többi érték elmagyarázása meghaladja az itteni kereteket, de vannak kisebb eltérések. A korrigált QT kissé hosszabb a normál értéknél, de ennek sem az oka, sem e jelentősége nem megmondható. Mindenképpen személyes orvosi konzultáció javasolt. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. április 18., 20:26; Megválaszolva: 2019. április 22., 14:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: