• tachycardia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Többszöri rosszullét után egy Holter EKG-val az alábbi diagnózist kaptam: 17 ütésből álló, irreguláris, 124/min átl. frekvenciájú széles QRS tachycardia, amit 15 percen keresztül 115-120/min frekvenciájú sinus tachycardia követ. Egy alkalommal 4 ütésből álló SVES salve. Nebilet nevű Győgyszert kaptam, amelyet 3napig szedtem is, de annyira erős szédülést okozott, hogy abba kellett hagynom. Egyébként általában 100.60-as vérnyomásom van. Kérdésem lenne, hogy muszáj lenne-e szednem a gyógyszert, a kiértékelő orvos azt mondta, hogy ha nem okozna panaszt nem is írta volna fel. A panaszom időnként erősen érezhető szívdobogás, ami rosszullétet okoz, vagy egyszer-egyszer érezhető szívdobbanás, ami rövid ideig tart. Köszönöm szépen a válaszát előre is

        Dr. Molnár Dóra válasza a Terápia témában

        Kedves Kérdező, terápiás javaslatot adni sajnos nem tudok vizsgálat nélkül. Az is lehetséges, hogy egyéb eredményei is indokolták a terápia választást. (szív ultrahang, terheléses EKG) A vizsgálatot végző orvossal kellene megbeszélni, azt hogy nem volt jó a felírt gyógyszer, és mi a további teendő. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. július 31., 12:24; Megválaszolva: 2017. július 31., 23:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés