Szívdobbanás kihagyás

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Olyan problémám lenne, hogy az utóbbi időben hetente többször is kihagy a szivem és utánna torokszorító érzésem van. Ez általában este jelentkezik nyugalmi állapotomban. 20 éves lány vagyok és aaggaszt ez az érzés... Kiskorom óta járok kaardiológiára, körülbelül fél évente es sose találnak semmit, mindig minden negatív. 2 éve volt 24órás holter vizsgálatom is azt is rendben találták.Tudna esetleg jaavasolni valamit? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szívritmuszavar témában

Kedves Kérdező, extraszisztolé állhat a panasz hátterében. Ez egy nem sorban érkező ütés, ami után egy kis szünet következik, majd ismét szabályos ritmusban ver tovább a szív. Ismételt Holter, esetleg terheléses EKG illetve az ezt követő pihenő fázisban történő monitorozás segíthet beazonosítani a panaszt. A leletek függvényében lehet dönteni, hogy van-e szükség speciális kezelésre. Az esetek jó részében nincs teendő, csak tudomásul kelle venni, hogy egy-egy "melléütés" előfordulhat. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2016. január 27., 23:55; Megválaszolva: 2016. január 31., 23:13
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Bal pitvar kissé tágabb
Emelkedett Ck és LDH
Nagyon magas diasztolés érték
Covid 19 oltás