Szedhetem?

Tisztelt Doktor Nő! Feleségem infarktus veszély, majd katéterezés után most már csak a következő gyógyszereket szedi. Bisoblock, Trombex, Normodipine. Mivel ideges volt kapott Frontint is 0.25-ös-t. Rengeteg rossz mellékhatás miatt nem akarom, hogy szedje, egyébként is napi max 1-et szedet, de azt sem mindíg, viszont néha pánikbetegség jelei mutatkoznak. Kértünk neurológustól másik gyógyszert, hogy ne a frontint kelljen szedni s a Citaloped 20 mg.-os tabl. írták fel. Beleolvasva a javaslatokban, nem igen javasolják annak akinek a szívével volt probléma. Kérdésem, hogy szedhető -e ez a gyógyszer. Köszönettel, Stengetz

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szorongás-pánik témában

Kedves Kérdező, ha csak néha feszült a felesége, akkor 1x-1x beveheti a feszültség csökkentő gyógyszert, ahogy eddig is tette. A másik gyógyszer csak akkor akadályozza meg a szorongásos tüneteket, ha folyamatosan szedi. Pontosabb információt vizsgálat nélkül nem tudok adni. Kardiológiai kontroll javasolt ennek tisztázására. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. június 19., 15:00; Megválaszolva: 2015. június 19., 19:44
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Hirtelen szívleállás
Extrasystole vagy ritmuszavar?
Hirtelen szívleállás
Ugye nem szív eredetű?
Inappropriate sinus tachycardia