lelet elemzes

Sziv ultrahang eredmenyre lennek kivancsi.25mm-e gyokben20ra szeparalodo billentyuk;bal pitvar29mn: mitrbillentyuk tukorkepmozgast vegeznek;septum 6/11: HF 7/10;Ds32;Dd50; EF65: Fs36% Rovidtengelybol szuk bordakoz miatt nehezen vizsgalhato;ao.Jobb coronalis billentyuje nen hozhato latoterbe;septum min.laposabb;durva segmentalis falmotgaszavar nincs. Atipusos csucsi negyueregi felvetelen j.kamra bassion 37mm;mitr.E 0m87: A 0;42: E/2;06: DT272msec;regurg.nincs;bal kamrai kiaramlasi sebessege1: 0;1m/sec: CW-vel 1;21m/sec;I.f.ao.regurg jelzett tricups.regurg.Septumok kovethetok.Valaszat elore is koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szív ultrahang lelet témában

Kedves Kérdező, a vizsgálatot végző nem tudott tökéletes képet készíteni az Ön alkata miatt. Ami látható: jól nyílnak a billentyűk, jó a szív pumpáló képessége. Az aorta billentyű nem zár tökéletesen (lehet, hogy Ön így született) , ezért itt van egy kis áteresztés, ez azonban a keringést nem terheli meg. Panaszmentesség esetén is javasolt 1-2 évente ellenőrzés. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2014. december 29., 19:21; Megválaszolva: 2014. december 30., 21:39
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Lelet értelmetés
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma