Szívritmuszavar, csontfájdalom

Tisztelt Dr Úr/Nő. Olyan kérdésem lenne hogy kb 2001 ben elájultam.és azota van nekem ritmuszavarom, ha ez az egyáltalán.nem tudom.de a tünetei megegyeznek.rosszul lét, halálfélelem, rossz közérzet.meg ahogy ver a szivem úgy mozog az egész testem is. Azt szeretném kérdezni, hogy még is mi lehet ez.? Már nagyon sokszor voltam orvosnál, de soha nem csinálnak semmit, se gyógyszer.se semmi.állandóan álmos, fáradt vagyok.mintha 24 órát dolgoztam volna.hamar kifáradok.fulladok néha.és mostanában észre vettem hogy a csontjaim is fájnak, de nem biztos hogy ez ettöl van.előre is köszönöm. Tomi.

Dr. Molnár Dóra válasza fáradtság témában

Kedves Kérdező! Javasolt labor vizsgálat vérszegénység és pajzsmirigy betegség kizárására. Részletes kardiológiai vizsgálattal (24 órás EKG monitorozás, szív ultrahang) ki kell zárni szervi szívbetegséget. Ha a fenti vizsgálatok nem mutatnak eltérést pánik betegség irányába is kell vizsgálatokat végezni. Rendszeres közepes intenzitású mozgás, koffein bevitel kerülése (fekete tea, kávé, energiaital) , nap kb. 1, 5-2L víz fogyasztása javasolt. Tünetek enyhítésére érdemes esetleg valamelyik recept nélkül kapható magnézium készítménnyel próbálkozni, a ritmuszavar gyakoriságát csökkentheti. Az alkalmazási előírás utasítása szerint szedje!

Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2013. január 04., 23:57 ;Megválaszolva: 2013. január 06., 10:50
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Fáradtság szívprobléma
Tisztelt Doktor! Kérdésem a következő lenne, tahycard szívritmus zavaros vagyok amire concort 5 mg-t szedek. Asd és pitvary aneurimam is van. Suntel....
Visszér
Kedves Doktornő! 10 éve kialakult nálam visszér mindkét lábamon. Mostanáig nem volt tünetem , de most mindennap azt érzem hogy nagyon fáradt vagyok...
Alacsony pulzus
Tisztelt Doktornő! Márciusban volt egy rosszullétem, szédültem, elmosódottan láttam, és zúgott a fejem, de eszméletvesztésem nem volt. Otthon...
Ön szerint rossz ez a vérnyomás...
Tisztlet Dr. Nő/Úr Nyugalmi álapotomban mért vérnyomásom általában: 127-130 / 62-67 53-56 pulzus. Az alsó érték okozhat fáradság érzetet, mint...
Szívbetegség