Szívbetegség

Kedves Doktornő! Szeretném megkérdezni hogyha erős szívdobogás és szédülés hányinger és mellkasi tájékon szúrás érzékelhető akkor ez lehet szívbetegség? Szeretném megkérdezni hogy fiatalok szedhetik-e a Panangin tablettát ami elvileg erre való? Válaszát Várom és Köszönöm! Tisztelettel üdv Dóra!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza mellkasi fájdalom témában

Kedves Dóra!

Mielőtt bármilyen szert elkezdene szedni, ki kellene deríteni, hogy mi okozza a tüneteit. Keresse fel a háziorvosát és csináljanak egy vérnoymásmérést, EKG-t, esetleg terheléses EKG-t, ill. laborvizsgálatot. Az eredmények alapján lehet eldönteni, hogy van-e szervi oka a panaszainak, és ezeket hogyan kell kezelni.

Kérdés: 2012. április 12., 18:55; Megválaszolva: 2012. április 13., 21:59
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Lelet értelmetés
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma