• Szívbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Szeretném megkérdezni hogyha erős szívdobogás és szédülés hányinger és mellkasi tájékon szúrás érzékelhető akkor ez lehet szívbetegség? Szeretném megkérdezni hogy fiatalok szedhetik-e a Panangin tablettát ami elvileg erre való? Válaszát Várom és Köszönöm! Tisztelettel üdv Dóra!

        Dr. Veress Dóra válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Dóra! Mielőtt bármilyen szert elkezdene szedni, ki kellene deríteni, hogy mi okozza a tüneteit. Keresse fel a háziorvosát és csináljanak egy vérnoymásmérést, EKG-t, esetleg terheléses EKG-t, ill. laborvizsgálatot. Az eredmények alapján lehet eldönteni, hogy van-e szervi oka a panaszainak, és ezeket hogyan kell kezelni.


        Kérdés: 2012. április 12., 18:55; Megválaszolva: 2012. április 13., 21:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: