• Pacemaeker beültetés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Egyik kedves ismerősömnek pacemaeker beültetése volt két hete, nyaki ér szükületet is megállapítottak nála. Kérdésem a következő: Azóta vannak ájulás közeli állapotai ami 1-2 másodperc után elmúlik. Összefüggésbe hozható e a beültetéssel? Már elkezdett dolgozni de az internetes olvasataim alapján 1-1, 5 hónapig nagyon nem is terhelhető ilyenkor a beteg. Nagyon félltem hogy valami baj lesz de nagyon nem lehet hatni rá. Kérném a segítségét, hogy az ájulási tüneteket mi okozhazja igaz tudom ez az információ amit leírtam lehet hogy kevés. Mit tegyek vagy mondjak neki, hogy komolyabban vegye ezt az egészet? Köszönetttel: Tamás

        Dr. Bene Orsolya válasza a pacemaker témában

        Kedves kérdező! Valószínűleg a pacemaker beállításain kell változtatni, esetleg kimozdult az elektróda (nem írja, milyen célból ültették be, volt-e előtte ilyen rosszulléte), vissza kellene menni a beültetést végző intézetbe egy kontrollra.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 09., 05:53; Megválaszolva: 2012. január 13., 09:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: