Szex

Üdvözlöm. A következö problémámmal fordulnék önhöz:Én egy nagyon jol müködö párkpcsolatban vagyok.4 éve alkotunk egy párt és eggyütt lakunk már több mint 3 éve.Nagyon jo a sexuális kapcsolatunk, már mint csak volt.Én nagyon szeretem a sexet de kb fél éve már egyáltalán nem kivánom az eggyüttlétet és nem a párommal van a gond mert öt egy nagyon vonzo férfinak találok, idág mindig mindenhol neki estem és minden nap.most egy héten egyszer és akkor is ö kezdeményez, ha már elkezdjük semmi gondom a sexel nagyon jo csak nem vágyodom rá mint idáig.Nem értem mi a probléma én idáig mindenre felizgultam de ez valagogy meg szünt és nem történt semmi érdemleges.Kérem segitsen! Mitöl mult el a libidom? Voltam már nögyogyásznál és megemlitettem, de ö azt monta:a párkapcsolatomat cseréljem le, de én tudom, hogy nem az a gond.Szedek egy fogmzás gátlot a cypromixet de semmi mást.Vissza lehet ezt hozni vagy most már így kell leélnem az életem hogy nem kivánom meg a páromat.Beszélgettünk már erröl és ö magát hibáztatja, nem érti hogy mit csinál rosszul.Hogy értessem meg vele hogy ö nagyon jo velem van valami probléma.De én sem tudom mi.Ha tudna valami tanácsot adni meg mentene egy szerelmet.KÖSZÖNETTEL várom válaszát:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a szexuális vágy témában

Kedves Hölgyem! A Cypromix mellékhatásai között szerepel libidócsökkenés, ez a betegtájékoztatóban is szerepel. Ez csak úgy derül ki, ha kimarad a tabletta vagy lecseréli másra. Ha így sem javulna a helyzet, szexuálpszichológust kell felkeresni, aki terápiával felszínre hozza azokat a lehetséges okokat, melyek elfojtva ott vannak, tudatban nem nyilvánulnak meg, de a nemi vágy csökkenését okozhatják.

Kérdés: 2010. augusztus 05., 11:58; Megválaszolva: 2010. augusztus 06., 09:52
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?