Szexológia

Segítségét szeretném kérni. 34 éves jóképű férfi vagyok és már 7 éve párkapcsolat, sőt szex nélkül élek. Minden nőt meg nézek a mai napig az utcán sőt van olyan is akivel fantáziálok. De nem merek ismerkedni mert nem érzem magamban a szexuális vágyat...olyan mintha nem létezne.Pedig biztos van bennem.Önkielégítést persze rendszeresen végzek. Egész egyszerűen már magától a gondolattól is irtózom hogy nekem valakivel randiznom kell. Viszont az igény meg van bennem hogy párkapcsolatban éljek. Az elmúlt 7 év ben az is nehezítette az ismerkedéseket hogy nem járok sehová sem mert a lányommal vagyok hétvégente. Jó lenne ha lenne rá lehetőség hogy az OEP-en keresztül egy szexológussal el tudnék beszélgetni. Van ilyen? Lehet hogy nincsen bennem szexuális vágy? Vagy a félelem elnyomja?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Varga Tamás válasza szexuális vágy témában

Tisztelt Kérdező!

Nagyon ritkán előfordul sex. vágy hiánya, de ez nem valószínű, volt már korábban párkapcsolata. Valószínű, hogy valamilyen szorongás bújhat meg a panasz mögött. Nem biztos, hogy kifejezetten szexológusra van szüksége. Keressen egy pszichoterápiával foglalkozó szakembert (pszichiáter, pszichológus) , lakhelye közelében is biztosan található finanszírozott rendeléseken.

Kérdés: 2012. szeptember 17., 17:56; Megválaszolva: 2012. szeptember 18., 16:30
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?