Nemi orientáció zavar?

Jó napot doktor úr/nő! Fél éve múltam 13 és azóta nagyon magamba roskadtam. Mintha elveszítettem volna teljesen az önbizalmam. Olvasgattam az interneten és ott olvastam a kamaszkori homoszexualitásról. Utánaolvastam és nagyon megijedtem hogy akár én is az lehetek. Azóta minden percben ezen jár az agyam...félek, szorongok, már úgy érzem depressziós is lettem. Már nem bírtam és megakartam mutatni magamnak hogy teljesen heteró vagyok. Egyébként nagyon sokat önkielégítettem/vertem ebben az időben és mindig csakis lányokra..és mindigis lányok tetszettek. De mostanában vagy amiatt mert nagyon sokat vertem ki.. (elnézést a kifejezésért) , vagy nem tudom mi miatt..Nem áll fel/nem jön létre az erekció magától...és mintha egy kicsit a kedvem is elszottyadt volna a,, szextől".Tehát visszatérve hogy megnyugtassam magamat melegpornót néztem és nem volt erekcióm de kicsi bizsergést mintha éreztem volna és emiatt nagyon letört vagyok mostanában és félek hogy meleg lehetek..mintha az a bizsergés nagyon lett volna mint amit rendes pornónézés közben mostanában érezni szoktam a lányok iránt. Ez ilyesztett meg nagyon mostanában. Azonban szerelmes nem tudnék lenni fiúba. Nagyon furcsán érzem magam mostanában egy kicsi étvágytalanságom is van a melegpornó után..kicsi hányinher. Nagyon félek attól hogy a lányok iránti érzelmeim csökkennek, a fiúk iránti pedig nőnek. Ez kamaszkorban normális? Nagyon félek tőle hogy meleg leszek. Kérem segítsen! Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Habis Melinda válasza kamaszkori szexualitás témában

Kedves Kérdező!

Levele alapján azt gondolom, hogy nem baj az, hogyha nincsen kedve az önkielégítéshez. Ez nem legkevésbé sem befolyásolja a nemi orientációját. A kérdés az, hogy tud-e szeretetet, szerelmet érezni lányok iránt, a párkapcsolatában működik-e a szex. Az sem baj, ha nem vágyik még párkapcsolatra, de a szexualitás érzelmi kötődés nélkül nem értelmezhető, az ebben megtapasztalt esetleges kudarcok normálisnak tekinthetőek.

Üdvözlettel: Habis Melinda

 Habis Melinda
Habis Melinda felnőtt klinikai szakpszichológus, személyközpontú terapeuta, pár- és családterapeuta jelölt
Kérdés: 2016. július 06., 15:10; Megválaszolva: 2016. július 07., 20:21
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Szükséges -e esemény utáni...
Tisztelt Doktor Úr! Tavaly augusztus 21.-én kezdtem el újra fogamzásgátló tablettát szedni (Dienille), majd egy év elteltével, ez év augusztusában...
Fogamzásgátló tabletta
Lehetek terhes?
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem