Nem lehetek terhes ugye?

Az lenne a kérdésem hogy nem lehetek terhes attól ha a női nemi szervem pusztán érintkezett a párom péniszével? A párom természetesen nem élvezett el.Vegyek be 72 órás esemény utáni tablettát vagy se? Mit tegyek? Én pedig menst. ciklusom 19. napjában vagyok éppen. MIhamarabbi válszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza terhesség témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben a közösülési kísérlet során az Ön nemi szerve nem érintkezett párja ondójával, a terhesség kizárt.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. március 11., 15:13; Megválaszolva: 2015. március 12., 19:20
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?